
تغذیه
تعداد بازدید : 62
تفاوت دلایل غذا خوردن در سنین مختلف
آیا شما برای زندگی کردن غذا می خورید یا زندگی می کنید که غذا بخورید؟ رابطه ما با غذا پیچیده است و کیفیت ونحوه غذا خوردن ما تحت تأثیرهزینه، در دسترس بودن و زمان کافی و... قرار می گیرد.ما بیشتر اوقات به دلیل گرسنگی غذا نمی خوریم، ممکن است ناراحتی هم یکی از دلایل خوردن باشد.نتایج تحقیقات جدید در انگلیس نشان می دهد که نشانه های مواد غذایی مانند بو، همچنین صداها و تبلیغات در محیط یکی ازعلل اصلی مصرف بیش از حد غذاست. در ادامه مطلب به دلایل خوردن در سنین مختلف می پردازیم.
0 تا 10 سالگی
در اوایل دوران کودکی، بدن خیلی سریع رشد می کند و رفتارهای رژیمی که زود هنگام ایجاد می شود، می تواند به بزرگ سالی منتقل شود. این موضوع باعث می شود یک کودک چاق به یک فرد بالغ چاق تبدیل شود.
برخی والدین کودکان خود را مجبور می کنند غذایشان را تا ته بخورند این موضوع باعث می شود بچه ها توانایی تشخیص اشتها و علایم گرسنگی خود را از دست بدهند و سال های بعد به پرخوری دچار شوند.
10 تا 20 سالگی
افزایش اشتها و رشد قد در سال های نوجوانی از نشانه های آغاز بلوغ است. چگونگی انتخاب برنامه غذایی در این دوره بحرانی توسط نوجوانان شیوه زندگی آن ها در آینده را شکل می دهد.
تصمیماتی که نوجوانان می گیرند، بر نسل آینده شان تأثیر می گذارد. متأسفانه، بدون راهنمایی، ممکن است نوجوانان عادت های غذایی داشته باشند که پیامدهای ناخوشایند داشته باشد.
زنان جوان بیشتر از مردان جوان دچار کمبود مواد مغذی هستند. دختران نوجوانی که باردار هستند بیشتردرمعرض خطرند، زیرا رشد بدن آن ها در رقابت با رشد جنین است.
20 تا 30 سالگی
رفتن به دانشگاه، ازدواج کردن و پدر یا مادر شدن موجب افزایش وزن می شود. هنگامی که چربی های بدن انباشته می شود، سوزاندن آن ها کاملاً دشوار است. زمانی که انرژی نداریم، بدن سیگنال قوی گرسنگی ارسال می کند؛ اما سیگنال ها برای جلوگیری از پرخوری ضعیف است. حس به اندازه کافی خوردن برای کاهش وزن مفید است.
30 تا 40 سالگی
زندگی کاری بزرگ سالان چالش های مختلفی دارد. استرس زیاد براشتها و عادت غذایی 80 درصد مردم تأثیر می گذارد. این مقدار به طور مساوی بین کسانی که اشتهای خود را از دست می دهند و کسانی که پرخوری می کنند، تقسیم می شود.
دیگر ویژگی های شخصیتی مانند کمال گرایی و عذاب وجدان می تواند نقش میانجیگری دراسترس و پرخوری بازی کند. کارفرما ها باید تلاش کنند غذاهای سالم برای نیروهای کاری شان تهیه و استرس و محیط های استرس زا را کنترل کنند.
40 تا 50 سالگی
افراد بین 40 تا 50 سالگی باید عادات خود را تغییر دهند. به نقل از اعتماد آنلاین ، نشانه های بیماری مانند فشارخون بالا یا کلسترول اغلب پنهان است.
50 تا 60 سالگی
پس از 50 سالگی، شروع به از دست دادن توده عضلانی می کنیم و فعالیت بدنی مان کاهش پیدا می کند. پروتئین کم مصرف می کنیم و یائسگی در زنان باعث کاهش توده عضلانی می شود. میان وعده های پروتئین دار برای تأمین پروتئین بسیار مناسب است.
60 تا 70 سالگی
چالش بزرگ امروز افزایش امید به زندگی است. تغذیه مناسب مهم است، زیرا سالخوردگی، کاهش اشتها را به دنبال دارد که به کاهش وزن و ضعف منجر می شود. کاهش اشتها همچنین باعث بروز بیماری هایی مانند آلزایمر می شود.
شواهد زیادی وجود دارد که نشان می دهد رژیم غذایی یکی از مهم ترین عوامل سلامتی است. سازمان بهداشت جهانی سیگار کشیدن، رژیم ناسالم، کم تحرکی و نوشیدن مشروبات الکلی را به عنوان اصلی ترین عواملی که بر سلامت تأثیر می گذارد، درنظرمی گیرد