طب سنتی
تعداد بازدید : 74
روش های خانگی مقابله با بوی بد پا
بوی بد پا شرایطی است که هر فردی می تواند گاهی اوقات در زندگی خود آن را تجربه کند. این شرایط می تواند به واسطه فعالیت برخی انواع باکتری که همراه با عرق و گرد و خاک در تماس با پوست قرار می گیرد و بدون هیچ گونه هشدار قبلی شکل بگیرد. اما این مشکل درمان های خانگی هم دارد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم :
آلوئه ورا و روغن درخت چای
ژل آلوئه ورا حاوی ترکیبات ضد میکروب و مرطوب کننده است که به حذف باکتری های مسبب بوی بد پا کمک می کند. این روش درمان به واسطه ترکیب با خواص ضد باکتری و طراوت بخش روغن درخت چای می تواند از بروز قارچ های پا پیشگیری کند.
مواد لازم
۳ قاشق غذاخوری ژل آلوئه ورا (۴۵ گرم)
۶ قطره روغن درخت چای
روش کار
ژل آلوئه ورا و روغن درخت چای را در یک ظرف کوچک با هم ترکیب کنید.این ترکیب را روی پاهای خود بمالید و اجازه دهید برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به همان حالت باقی بماند.سپس، پاهای خود را با آب گرم شست وشو دهید.این کار را تا زمانی که بوی بد پا به طور کامل از بین برود هر روز انجام دهید.
مریم گلی و جو دوسر
شما می توانید بقایای عرق و باکتری هایی را که موجب بوی ناخوشایند پا می شود با ترکیبی از قدرت بوزدایی مریم گلی و خواص جذب جو دوسر از بین ببرید.
مواد لازم
۳ برگ مریم گلی
۳ قاشق غذاخوری جو دوسر (۳۰ گرم)
روش کار
برگ های مریم گلی را خرد و با جو دوسر مخلوط کنید.این ترکیب را درون کفش های بدبوی خود پخش کنید و اجازه دهید برای ۱۲ ساعت به همان حالت باقی بماند.
این کار را تا زمانی که بوی بد کفش به طور کامل از بین برود، تکرار کنید.