
پرونده
تعداد بازدید : 85
جالبترین دستنوشتههای هواداران فوتبال
التماس، ترس و عذرخواهی از همسر به دلیل سفر به قطر بدون اطلاع او برای تماشای بازیهای جامجهانی از نزدیک دست نوشته های جالب و قابل تاملی است که این روزها دیدیم
جام جهانی در مرحله گروهی به اوج هیجان رسیده و در بین این هیجان ورزشی تصاویر بامزه و تا حدی تامل برانگیز هم از تماشاگران منتشر شده است. پلاکاردها و دستنوشتههای هواداران در حاشیه مسابقات فوتبال، به ویژه اگر موضوعشان خاص و متفاوت باشد، همیشه مورد توجه رسانهها قرار میگیرد. در جامجهانی قطر هم تعدادی از این دستنوشتههای جالب هواداران منتشر شده که بازتاب زیادی در فضایمجازی داشته است؛ از یک هوادار اکوادوری بگیرید که بدون اطلاع همسرش برای حضور در جامجهانی وام گرفته و حالا با یک پلاکارد، تصمیم دارد از عصبانیت همسرش بکاهد و از او درخواست فرصت برای توضیح دادن ماجرا کند تا هوادار دیگری که اصلا به همسرش نگفته برای تماشای مسابقات جامجهانی به قطر آمده یا بدتر از آن، تماشاگری که به دروغ گفته به یک ماموریت کاری میرود و حالا در ورزشگاه به تشویق تیمملی کشورش، مشغول است! البته خیلی وقتها هدف از تهیه چنین دستنوشتههایی، جلب توجه دوربینهای فیلم برداری و عکاسهای مستقر در ورزشگاه است و ممکن است متن و موضوع نوشته شده واقعی نباشد. همچنین ممکن است چنین افرادی به دنبال پربازدید شدن عکسشان در فضایمجازی و رسانهها باشند اما این اتفاقها، بهانه خوبی برای بررسی آسیبهای گفتن چنین دروغهایی به همسر است و اینکه اگر بخواهیم به تفریح سالمی برویم که مورد علاقه همسرمان نیست، چطور باید با کمترین چالش، او را مطلع کنیم؟ در پرونده امروز زندگیسلام، علاوه بر مرور تعدادی از این دستنوشتهها که در جامجهانی 2022 یا چند سال اخیر پربازدید شده است، به سوالات طرح شده هم پاسخ خواهیم داد.
التماس از همسر برای ماندن در جامجهانی
«همسر عزیزم! برای تعطیلاتم ازت ممنونم. میتونم بیشتر بمونم؟ دوستت دارم»؛ این متنی است که این هوادار ژاپنی ترجیح داده است به جای ارسال با تلفنهمراه یا تماس تلفنی، روی پلاکاردی بنویسد و از طریق دوربینهای مسابقات جامجهانی آن را به گوش همسرش برساند. شاید تصور کرده است که با این روش میتواند دل همسرش را نرم کند و تا پایان جامجهانی در قطر بماند. ژاپن در این دوره از مسابقات با آلمان، اسپانیا و کاستاریکا همگروه است و فعلا در جایگاه دوم گروه خود قرار گرفته است.
وام یواشکی و عذرخواهی آشکار از همسر!
این مرد اکوادوری بدون اطلاع همسرش برای حضور در جامجهانی وام میگیرد. از آنجا که ماه هیچوقت پشت ابر نمیماند و این مرد احتمال داده است تا زمان بازگشت، همسرش از موضوع مطلع شود، این دستنوشته را در بازیهای 2022قطر در دست گرفته است. شاید هم خواسته با این روش جلوی دعواهای احتمالی را بگیرد. او روی این پلاکارد نوشته است: «عشقم! وقتی برگشتم در باره وام بهت توضیح میدم.» اکوادور در این دوره با کشورهای هلند، قطر و سنگال همگروه است.
امان از واقعیت ماموریتهای کاری!
اگر فکر میکنید درخواستها و پلاکاردنویسیها تنها معطوف به جامجهانی است، در اشتباهید. چندی پیش هواداران تیم پرسپولیس در ورزشگاه آزادی بنری در دست داشتند که در آن نوشته بود: «لطفا از ما فیلم نگیرید. همسران ما فکر میکنند برای ماموریت کاری به جنوب شرق خوزستان رفتهایم.» از سرنوشت این هواداران بعد از لو رفتن این ماجرا هیچ اطلاعی نداریم. شاید همسران این هواداران با این کار برای همیشه آنها را از ماموریت و ورزشگاه رفتن و حتی شاید فوتبال دیدن محروم کرده باشند!
تشکر جهانی از آقا یا خانم رئیس!
اصولا ژاپنیها را با قانونمند بودن، آداب عذرخواهی و تشکرشان میشناسیم. یکی از معروفترین مصداقهای این قضیه هم جمعآوری زبالههای تماشاگران بعد از هر بازی فوتبال است که در جام جهانی 2022قطر هم اتفاق افتاد. آنها در این زمینه برنده و بازنده نمیشناسند و باید ورزشگاه را تمیز تحویل میزبان مسابقات بدهند. این آقا هم که یکی از هواداران تیم ملی ژاپن است، در برگهای که در دست دارد از رئیس خود تشکر کرده و نوشته است: «رئیس عزیزم! از شما برای دو هفته مرخصی ممنونم».
لطفا از ما فیلم نگیرید!
این عکس بیانگر معضل مشترک مردها در همه جای جهان است؛ مخالفت همسرانشان با رفتن به ورزشگاه. این هواداران ولزی چندی پیش با در دست گرفتن این بنر میخواستند حضورشان در ورزشگاه را از همسرانشان مخفی کنند ولی همه چیز برعکس شد. آنها روی این بنر نوشته بودند: «لطفا از ما فیلم نگیرید. همسرانمان فکر میکنند ما برای ماهیگیری به دریاچه جنوبی رفتهایم.» این حرکت تقلید هواداران نساجی مازندران را هم در پی داشت و نتیجه آن بنری شد که در این عکس میبینید.
عوض شدن جای بیمارستان و ورزشگاه!
این عکس متعلق به بازی آلمان و برزیل در جامجهانی 2014 است. آلمان در این مسابقه توانست برزیل مدعی قهرمانی را با نتیجه7بر1 شکست دهد. این هوادار برزیلی که پلاکاردی در دست دارد، نوشته است: «همسرم، در حال به دنیا آوردن پسرم است. من به او گفتم در راهم. اولویتهام!» ما از واکنش احتمالی همسر این مرد چیزی نمیدانیم. احتمالا اکنون پسر این مرد 8ساله است و بعد از نتیجه عجیب بازی باید از او پرسید اگر زمان به عقب برگردد، باز هم به جای بیمارستان، به ورزشگاه میرود؟
بازاریابی قلابی
با یک درخواست واقعی!
عکاسها این سوژه را در جامجهانی 2018 روسیه شکار کردهاند. این خانم روی پلاکاردی که در دست دارد، از شخصی به نام «جان» خواسته تا غذای گربه را بدهد چون دو هفته دیگر به خانه برمیگردد. اما فکر میکنید واکنش جان به این عکس چه بود؟ هیچ! در واقع این فرد وجود خارجی نداشت. بعد از فراگیرشدن این عکس مشخص شد او تنها یک دختر باهوش و مشاور بازاریابی است که با این شیوه به دنبال دیده شدن بوده است. چه کسی میدانست چند میلیون نفر روی این عکس کلیک خواهند کرد؟
نسخه ای برای تفریحات غیر مشترک
برای رفتن به تفریحی که همسرمان علاقهای به آن ندارد، چه کنیم؟
فریبا البرز | کارشناس ارشد مشاوره خانواده
وقتی دو نفر با هم ازدواج میکنند، بهطور طبیعی دوست دارند همه جا با هم باشند و در کنار یکدیگر قرار بگیرند، به ویژه خانمها بیشتر به این کار تمایل دارند. اما گاهی مثلا برای تماشای فوتبال، ممکن است یکی از زوجها علاقهای به حضور در ورزشگاه نداشته باشد و دیگری، آرزوی تجربه حضور در ورزشگاه و هیجان آن را داشته باشد. در این مواقع، تکلیف چیست؟
این تفاوت سلیقه، کاملا طبیعی است
اگر بخواهیم بدون جانبداری و هیچگونه قضاوتی به این ماجرا نگاهی بیندازیم، باید گفت که دو نفر قرار نیست تک تک لحظهها را مثل همدیگر بخواهند و صددرصد خواستهها و علایقشان را با هم جور کنند. حتما تفاوتهایی بین آنها وجود خواهد داشت و این موضوع کاملا طبیعی است. متاسفانه عدهای با ازدواج، تصور میکنند مالک طرفمقابل میشوند و فردیت او را میگیرند که این کار در ادامه زندگیمشترک خطرآفرین است. درست است که با ازدواج یکسری محدودیتها برای دو طرف به وجود خواهد آمد اما درک همسر و دادن برخی آزادیهای منطقی و مشروع، هیچ ایرادی ندارد.
اهمیت انعطافداشتن در زندگیمشترک
زن و شوهر بعد از مدتی با هم بودن و زندگی مشترک، به طور منطقی همدیگر را تا حد زیادی خواهند شناخت مثل علایق، نیازهای یکدیگر، شناخت از شخصیت همسر و .... بعد از این شناسایی بهتر است قدری انعطاف بین همسران درقبال یکدیگر به وجود بیاید. اگر زن و شوهر به تعهد و پاکی طرف مقابل و جامعه دوستان همسر خود اعتماد دارند، ایرادی ندارد که همسرشان زمان کوتاهی را بدون او بگذراند.
بیان جزئیات تفریح در صورت لزوم
شاید با مثالی بهتر بتوان این موضوع را توضیح داد. برای مثال فردی علاقهمند به دیدن مسابقات فوتبال از نزدیک است ولی همسرش علاقهای به این کار ندارد. اگر وی در طول زندگی توانسته اعتماد همسرش را جلب کند که چه بهتر ، بر مبنای همین ادبیات میتواند با آرامش خواسته خود را مطرح کند. همچنین باید به جای ترس از گفتن موضوع و احتمال مخالفت همسرش، بدون پیشداوری ذهنی با همسرش در یک فرصت مناسب این موضوع را در میان بگذارد. اگر فردی میداند که همسرش به این موضوع حساس است، باید جزئیات سفر شامل ساعت پرواز، اسم هتل و ... را هم به طرفمقابل بگوید و این نوع برنامه های یک نفره را هم خیلی محدود و در موارد ضروری انجام دهد.
بدبینشدن دایمی همسر با یک دروغ ساده
نگفتن واقعیت یا دروغ گفتن به همسر برای حضور در ورزشگاه و تماشای مسابقه فوتبال، آسیبهای جبرانناپذیری دارد
حفظ زندگیمشترک مهمترین خواسته هر زن و شوهری است ولی ممکن است برخی از رفتارها و عادتها به زندگی صدمه جدی وارد کند،یکی از آنها دروغ گفتن است که فرد بنا به دلایل و در واقع توجیههای مختلف، دروغ بگوید. در بسیاری از دستنوشتههایی که در سالهای اخیر پربازدید شده، هوادارها از همسرشان به دلیل دروغگفتن عذرخواهی کردند و خواستند که آنها را ببخشد. اما چرا بعضیها تصمیم به دروغگویی در زندگیمشترک میگیرند و آسیبهای آن چیست؟
دلایل دروغگویی در زندگیمشترک
در قدم اول باید بدانیم علل این رفتار مخرب چیست؟ یکی از علتها میتواند عادت به دروغ گفتن باشد. فرد آن قدر در طول زندگی دروغ گفته که عادتش شده است. همچنین خلاص شدن از کنکاشها و سوال و جوابهای همسر میتواند دلیل دیگر دروغگویی باشد. حسادت داشتن هم در برخی مواقع باعث دروغ گفتن به همسر میشود. حفظ آرامش ظاهری زندگیمشترک، ترس بابت ناراحت شدن یا حتی از دست دادن همسر، ناآگاه بودن از عواقب دروغ گفتن به همسر و ... از دیگر دلایل این اشتباه است اما به هر حال دلیل آن هرچه باشد، زشتی و مخرببودن دروغگویی را توجیه نمیکند.
چرا این دروغگویی دردسرساز میشود؟
وقتی دروغی از همسر شنیده شود، فرد خواه ناخواه به حرفهای بعدی او هم مشکوک میشود و اعتماد به همسر که پایه و اساس زندگی مشترک است، از بین می رود. آیا تماشای یک مسابقه فوتبال، ارزش این اتفاق را دارد؟ کسی که مدام دروغ میگوید، همسرش به نظر و سخن او بیاعتنایی میکند و دیگر به حرفهای او اهمیتی نمیدهد. بدبینی هم از عوارض دروغ گفتن است که به تدریج ممکن است شدت بگیرد و نفرت را به دنبال خود ایجاد کند. در ضمن، فردی که دروغ می گوید آرامش ندارد و درونش پر از اضطراب است که مبادا دستش رو شود و برای حفظ آبروی خود به دروغهای بیشتر متوسل میشود. بنابراین واضح به نظر میرسد که گفتن دروغ، چه کوچک باشد و چه بزرگ، چه شوخی باشد و چه جدی، میتواند زندگیمشترک را با چالشهای جدی مواجه کند.