پرونده های مجهول
تعداد بازدید : 48
ماجرای حضور فرازمینی ها در زنگ تفریح بچه ها!
ده ها کودک زیمبابوه ای، یک روز عادی در مدرسه ادعا می کنند که موجودات فرازمینی را دیده اند
مترجم : فاطمه قاسمی
یکی از کمترشنیدهشدهترین داستانهای فضایی که برخی آن را افسانه ماورایی قرن بیستم میخوانند، گزارش مشاهده شدن دو موجود فرازمینی و سفینهای در یک مدرسه است. ماجرایی که خیلیزود بر آن سرپوش گذاشته شد. شاید به این دلیل که بیشتر این گزارشها با پدیدههای طبیعی، شهابسنگها، صاعقه و... یا پدیدههای انسانی مثل چراغهای فرود هواپیما، بالونها، هواپیماهای آزمایشی اشتباه گرفته میشوند. با این همه تعدادی از این مشاهدات، غیرقابل توضیح بوده و تاثیرات طولانی بر افراد درگیر ماجرا داشتهاند.
پدیده دبستان آریل چیست؟
14سپتامبر سال 1994 در مدرسهای نسبتا کوچک در شهر «رووا»ی زیمبابوه، 62 دانشآموز 6 تا 12ساله درحال وقتگذرانی در زنگ تفریح بودند که ظاهرا فرود سفینهای به شکل دیسک را در نزدیکی مدرسهشان میبینند. بهگفته بچهها دو موجود عجیب که شباهتی به آدمهای معمولی نداشتند، از سفینه خارج شدند و سعی داشتند بدون ترساندن بچهها به آنها نزدیک شوند. آنها با ایما و اشاره تلاش میکردند با بچهها ارتباط برقرار و آنها را وارد سفینه کنند. بچهها با هیاهو و ترس موضوع را با معلمها مطرح کردند اما وادار به سکوت و فراموشی ماجرا شدند! روز بعد گروهی از والدین با مدرسه تماس گرفتند تا بدانند چرا کودکانشان دچار ترس و اضطراب شدهاند بنابراین معلمها چارهای نداشتند جز این که ماجرای مشاهدات بچهها را شرح دهند. داستان خیلیزود رسانهای شد و خبرنگاران و دانشمندان زیادی به مدرسه آمدند تا سر از واقعیت دربیاورند.
بررسی حادثه بشقابپرنده رووا
از جمله نخستین افرادی که برای پرده برداشتن از این راز دستبهکار شد، دکتر «جان.ای مک» روان پزشک
دانشگاه هاروارد بود که پیش از این هم افرادی را که ادعا می کردند توسط فرازمینیها ربوده شده اند، روانکاوی کردهبود. او با همه کارکنان مدرسه و کودکان، گفتوگو و نقاشی بچهها را از ماجرا، بررسی کرد. بچهها این موجودات را خاکستری و با چشمان بزرگ و سیاه کشیدهبودند. دکتر مک، درستی ماجرا را تاحدی تایید کرد. بهتازگی فیلمی با نام «پدیده آریل» اکران شده که شامل مصاحبه و گفتوگوی دکتر مک با دانشآموزانی است که شاهد این ماجرا بودهاند و جزئیات آن روز را بهیاد میآورند. دکتر مک بهدلیل این تحقیقات و تلاش برای تایید ماجرا، سالها موردانتقاد رسانهها و افراد مخالف وجود فرازمینیها قرار گرفت. «سین کریستی»، خبرنگار آفریقایی روزنامه «میلاندگاردین» هم چندسال بعد رویداد مدرسه آریل را پیگیری کرد. او در رد ماجرا اینطور نتیجهگیری کرد که در زمان ادعای وجود فرازمینیها در مدرسه، همزمان در همان حوالی نمایش آتشبازی برقرار بوده که نورافشانی آن تا صحرای «زامبیا» و «بوتسوانا» هم دیده میشدهاست. این درحالیاست که «سینتیا هیند»، کارشناس محلی، خبر میدهد مردم دهها مورد مشاهده یک سنگ آسمانی بزرگ شبیه کپسول درکنار دو کپسول کوچکتر را گزارش کردهاند. ازطرف دیگر افرادی که مصرانه فرازمینیها را باور دارند، این ماجرا را به تمدن کهن و ناشناخته آفریقا ارتباط دادند و رفتوآمد این موجودات برای سرکشی از پیشرفت تمدنشان را چندان دور از ذهن نمیدانند.
واقعیت چیست؟
هیچ جوابی برای این سوال وجود ندارد. در پروندههایی که ردپایی از یوفوها و آدمفضاییها در آنها بهچشم میخورد، همیشه انتهای ماجرا با یک ابهام بزرگ همراه است. در پدیده آریل هم اینکه ماجرا واقعا رخ داده یا یک توهم کودکانه بوده، همچنان نامشخص است.
منابع: afrikaiswoke، mg.co.za